Chci Tě zpátky!

Chci Tě zpátky!

Anotace: pro Toma...

Miluju tě víc a víc
a už nevim jak to říct.
Dříve jsme byli jen nejlepší kamarádi,
nikdy mě nenapadlo,že se budem mít tak rádi.
Ale já ti řekla "Já tě nechci"
udělala jsem velkou chybu přeci.
Já nechci ,aby to takhle skončili,
mě to jednou prožít stačilo.
Prostě Tě chci zase zpátky,
Tobě patří tyto řádky.
Možná jsem já tou vinou,
ale proč si tak rychle odešel za jinou?
Autor KLARISA, 31.05.2005
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí