Osud

Osud

Anotace: pro Toma...

Co se to děje mezi námi?
Přináší mi to do života rány.
"Mám Tě ráda"to není to správné slovo,
"Miluji Tě"to je přeci ono.
Já vím ty ses pro jinou rozhodl,
moje srdce tím na vždycky probodl.
Sakra,proč to nejde vrátit zpět?
Semnou se točí celičký svět.
Po tobě celém se mi stýská,
doufám,že ti jsem pořád blízká.
Autor KLARISA, 31.05.2005
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí