Zlý motýl

Zlý motýl

Anotace: Každý se ocitne sem tam ve stínu

Letěl motýl
modrou oblohou,
snad svítit chtěl
oroseným květům,
však jeho křídla
nanášela tmavý stín.
Květy se chvěly,
rosa se stala slzou nebohou.
Osiky křičely:
"Odleť pryč!"
a motýl se chechtal,
s tykadly směšně zastříhal,
křidélka roztáhl,
aby ještě více tměl.
Autor Jan Urban, 31.05.2005
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí