Pocit

Pocit

Anotace: Konec mojí největší životní lásky.Tohle je popsání mých pocitů.

Je to pro mě jako poslední nádech před utopením,
je to pro mě jako zapnutí fenu předtím než ho hodím do vody,
je to pro mě jako žiletka v ruce,před podřezáním žil,
je to pro mě jako přistrčení stoličky před obješením,
je to pro mě jako škrtnutí sirky před zapálením,
je to pro mě jako dotek chladné smrti,
která se už rozhodla že je můj čas a
jen TY si můj strážný anděl,
který mě vytáhne z jejich spárů,
který sfoukne planínek na zápalce,
který sundá lano z trámu,
který mi vyndá žiletku z prstů,
který radši vyhodí pojistky,
který mi podá ruku když už mi bude vnikat voda do plic.
Jsi mi vším co mě nutí žít.
Autor mist, 28.10.2007
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Želwice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No fakt nádhera, ej to také krutě raelistické a pravdivé... Vcelku bych se aji ztotožnila

29.10.2007 21:23:00 | Želwice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí