Blázen

Blázen

Anotace: ...

Nechci tě nechat jít
jsem blázen
ale tys mě nechal snít
ten sen

a vím, že jsi jiný
nechci být
a jsem
blázen pro tvůj den
kdo mě utiší?

mlčí, mlčí...
dny a týdny... ty
nauč mě dýchat
to ticho
budu se snažit
přestat lítat
a teď padat protože
jen blázni lítaj v dešti

mlčíš
ticho před bouří...
už vím
jsem blázen
do tebe
a budu lítat v dešti
dokud mě to nepřejde

...
Autor Andee, 28.10.2007
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí