Vyznání

Vyznání

Anotace: Pro mojí lásku ....

Modro v modru, azurové nebe
ty dotýkáš se mě a já zas tebe
v objetí splývá náš dech
na srdcích máme lásky cech

Dvě těla co splývají
dvě duše co hledají
dva páry očí co se v sobě topí
dvoje usta, co polibku se chopí

Poznáváš mě a já poznávám tebe
s láskou je i peklo nebe
ruku v ruce jdeme životu vstříct
co k tomu víc říct ....

Chodili jsme životem
možná se vídali za plotem
možná jsme pro sebe zrozeni
pro naši lásku stvořeni

Láska, není to jen slovo co nás pojí
jsi muž, já žena, jsme pohlaví dvojí
a přesto máš ten vzácný dar
že mezi námi není svár

Jsem vítr co se žene vpřed
ty mé otěže svíráš a vedeš mě hned
jemně směřuješ mě tam kde mě chceš mít
a já bez tebe už nechci žít ...
Autor rozinky, 28.10.2007
Přečteno 544x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Adept, Květa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný,Překrásný..Máš talent jen tak dál a Nevzdávej to...Nejhezčí vyznánííí z nejhezčíích..;)

01.11.2007 20:54:00 | kikusa

kdyby to tak vycházelo každýmu...

29.10.2007 00:19:00 | Modrý Adept

Já už tohle tak dlouho necítila, ale díky tomuhle krásnýmu dílku - jsem si opět vzpomněla.....takhle jsem to cejtila a snad cetit budu.

Díky, krásný čtení

29.10.2007 00:13:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí