Jak to bude....

Jak to bude....

Anotace: :o)

Ztrácím svou zář
Osude, vídíš mou tvář?
Kam zmizelo světlo její?
Vyzábla, štěstí nejí
Nadšení bylo uhašeno
Co je to s tebou moje ženo?
Jak takhle můžeš se ptát?
Společný život zažil strmý pád
Stále cítím se sama
Tebou dusivě milována
Žádné srdce tetelení
Už tu chlapče prostě není
Musíš se s tím smířit
Mým slovům věřit
Doufat, že to půjde snad
K život spolu přijde hlad
Slepíme střepy života
Nastane budoucí jistota
Budeme spolu opět zářit?
Či se dál kysele tvářit...
Autor Martinecka23, 29.10.2007
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, cevert, Šedý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nač tvářit se dál kysele, raději hups spolu do postele.

01.11.2007 15:47:00 | Psavec

radši nedoufejme, lepme 1*

29.10.2007 18:28:00 | cevert

...věřím v záři..ikdyž potemnělou...

29.10.2007 09:38:00 | Šedý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí