Krása křídel baboček

Krása křídel baboček

Anotace: "K"

Byl si se mnou, ač krátký čas,
jediné dobro, co jsem kdy nosila.
Nebyla jsem sama, však teď zas,
abych na kolenou nebesa prosila.

O poslední ránu z milosti ..

Ač pár hodin, byls moji součástí,
nebo vlastně byla?
Tohle už se nikdy nedozvím,
poslední minuta uplynula.

A my se museli rozloučit..

Ač bylas maličká či maličký,
ač mělas/ měls jakoukoliv barvu oček.
Byls nebo bylas můj svět celičký,
jedinečná krása křídel baboček.

Byl/a si jenom můj/moje..

Odpust mi malá, malý princi,
že neměla jsem sílu starat se v nemoci.
O Tebe, přec ránou na srdci,
nemohla bych Tě nechat žít v pomoci.

Celý život v pomoci druhých ..

Můj malý, má malá princezno,
byl si či bylas to jediné štístko v životě.
Mrzí mě, že opět to nevyšlo,
a že nikdy již nedáš o sobě ..

Znát, žes vůbec někdy byl/byla..

A tak tě žádám, poklade maličký,
žádám tě s bolestí na srdi matky.
Vždyť víš, žes byl pro mě svět celičký,
a trýznivou bolest podtrhnou kapky ..

Co z očí valí se nenávistí ke mně ..
Autor Analisieren, 29.10.2007
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, mamina, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buď silná!

29.10.2007 12:48:00 | Bíša

krásná ...

29.10.2007 12:41:00 | mamina

Moc krásná, silná a smutná. Máš to za Supráka a právem.

29.10.2007 11:11:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí