Sen

Sen

Anotace: je krásně když se nám zdájí věci co pro nás hodně znamenají

Každý večer kdy do ráje snů utíkáš
Okolní svět a nikoho už nevnímáš
Přichází chvíle kdy celý svět je krásný
Ta chvíle kdy se človíček zasní

Pluješ si po modravém obláčku
S andílkem se držíš za ručku
Můžeš se rozběhnout a letět
A zapomenou na starosti a celičký svět

Užíváš si chvíle s někým koho máš rád
A ve snu je dovoleno i milovat
Milovat toho s kým toužíš celé dny být
Ve snu můžeš dělat všechno co budeš chtít

Jenže všechno jednou končí a to i sen
A nastává realita a tvrdý dnešní den
Přála bych si zůstat v posteli a spát
A o svém princi nechávat si zdát.
Autor M.a.t.y.s.e.k, 29.10.2007
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Kanzy, s.e.n, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná citlivá báseň-pohádková,jako ten sen.

29.10.2007 16:38:00 | s.e.n

Je to krásné snít.......
pak žít.

29.10.2007 15:58:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí