Radost

Radost

Anotace: Když potřebuješ kapku radosti...

Smutné básně už neumím,
nehněvejte se když povím,

že vždy je důvod proč se radovat,
ve všem něco dobrého lze hledat.

S úsměvem jde všechno lépe,
pak nám vše už jen klape.

Až dočtete tuto báseň kraťinkou,
usmějte se prosím aspoň malinko,

potřebujeme trochu dobré nálady,
bez ní by bylo jen málo zábavy,

proto teď hýbni ústama,
chci vidět úsměv místama.

No vidíš že to je tak lepší,
Až bude smutno znovu přečti.
Autor Tomama, 29.10.2007
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí