V rukou podzimu

V rukou podzimu

Anotace: a s dívkou z Ipanemy

V polích hledám
své dívky z Ipanemy
dívky se džbány
co staly se pannami

v rukou podzimu.

Pozdní červeň stromů
a vinoucnost cest
hledám dívku, co mi řekne
dokonáno jest

v rukou podzimu.

Za zvuku křupavých kroků
co zněly skoro houpavě
tančím s touhle malou dívkou
lehce a mlhavě

v rukou podzimu.

Dívka se džbánem
dívka z Ipanemy

v rukou podzimu.
Autor Franti, 29.10.2007
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: fialová, Bíša, Bůchví...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v rukou podzimu..

29.10.2007 22:00:00 | fialová

Celá báseň je úžasná!

29.10.2007 20:19:00 | Bíša

Tleskám. Hlavně druhá sloka se fakt povedla...

29.10.2007 20:15:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí