upgrade

upgrade

Anotace: je to 15minut co to vim

zradil mě kamarád za mími zády
tajně obdivoval mojí dívky vnady
.
a čekal na svou přiležitost
až bude volná tahle kost
.
nevím snad ji i domlouval
mě svého kámoše za zády pomlouval
.
dnes v den tak plný štětsí
když maturitu jsem si dal
teď sevřené mám obě pěsti
a do světa bych snad vše řval
.
co se mi to stalo?
ještě před chvíli jsem slavil
a a stačilo tak málo
abych se k zemi v pláčil povalil
.
on mi ji vzal
on ji přemlouval
do hlavy ji sračky cpal
a mě, mě už nevnímal
.
dlaně podpírají moje čelo
srdce bije zprudka
čáru pervitinu by to chtělo
brzo zmodrají mi lítka
.
ta energie musí z těla ven
je to horší den za dnem
.
tolik emocí se na mě valí
tolik záporů a kladů
z richterovi škáli
z těch jeho bodů
.
poznám zda-li má to cenu tady být
duší nechce se s tělem žít
.
upgrade už je na cestě
už se kě mně řítí
od dám se jiné nevěstě
moje očí už radostí svítí
.
v moci silné drogy
v moci náhražkly pocitů
hodím za hlavu promarněné roky
vždyť maturu mám dobitu
.
.
Autor Jan Střelec, 08.09.2004
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí