Létavice

Létavice

Anotace: zkrásněla jsem..

Krev místo vína
v poháru u postele
všechna má síla
co člověk jen pobere
do otevřené noci
vylétla oknem
přivřeným okem
vidím svůj obraz
stíny létavice
a všechny svíce
za zrcadlem
dostaly strach
a zhasly
na poplach...
Autor Stepa, 29.10.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí