Po všem?

Po všem?

Anotace: možná spíš? úvaha tisíce let stará

Teď, když sami ležime v slzách
zavaleni kameny ze srdce
Ach ježíši pověz o čem je tohle všechno?
celý život náš, jako tvůj,
ve víně je utopen,
A chléb?Ten ve vzdejší?
Ztvrdlý jako žula.
Tak řekni!,
proč den co noc drtí lopatky slabých?
Autor horymír, 30.10.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí