Proč?

Proč?

Anotace: taky takova jedna "optimistická"...

Proč

Ptáš se, proč?
Vždyť nevím ni já!
Ptáš se proč?
Kdo z nás se vzdá?

Ptáš se, proč?
Chlad klem je.
Ptáš se proč?
Smrt chtivá je.

Ptáš se, proč?
Když duše z těla uniká.
Ptáš se, proč?
Jeden život zaniká.

Jsi to ty? Nebo já?
Tvá tvář plná samoty provází mě,
mé bytí uvadá.
Autor Frenci, 30.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Ta Naivní, Venessa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

franciku, ty máš básnický střevo!!??

31.10.2007 17:27:00 | Ta Naivní

líbí se mi toto dílo*.*a tento zbůsob psaní

30.10.2007 19:06:00 | Venessa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí