Jemu

Jemu

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Tráva, nebe, stromy, les
Louky, keře, domy, vřes
Lidé ptáci, řeka, prám
Díky, že tu nejsem sám

Vůně, hudba, myšlenka
Tůně, měsíc, jitřenka
Olej, obraz, plátno, rám
Díky, že tu nejsem sám

Bída, smrt, ulice, ruch
oheň, voda, země, vzduch
Ježíš, víra, z kříže trám
Díky, že v tom nejsem sám
Autor Honzeek22, 01.06.2005
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí