Zrnko písku

Zrnko písku

Anotace: Napsáno pro Fate......věnováno Hvězdičce, která si to nikdy nepřečte

Jsem příliš malý, příliš slabý
na změny
Jsem zrnko písku
mezi kameny
co ve vteřině rozdrtí mě
na prach
a kam dohlédnu jen širé moře
Co je mým posláním, proč jsem
na zemi?
Smím cítit, když mé srdce je
vlastně z kamene?
Mohu mít sny a touhy?

Až uvidíte perlu, kdo z vás
si vzpomene
na jedno malé zrnko písku, které
překonalo strach
a zmizelo v mořském
temnu
s jedinou touhou v srdci:
že jednou promění se
v perlu
Autor Wizard, 30.10.2007
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, HarryHH
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Marti, to se ti docela povedlo. Chtelo by to asi vic depresi, aby bylo vic krasnych basni...

06.12.2007 07:41:00 | Fate

... příliš nežvaň ... a jdi do toho chlape ...
jinak budeš svědkem, ... jak tvoje hvězda
... s jiným chrápe ...

30.10.2007 23:52:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí