Mňau...

Mňau...

Anotace: ...

Nejsem hezká
a nemám tě ráda,
chybí mi melír
a snědá záda,
poslouchám hudbu
co trhá ti uši,
ve dne vždy spím
a v noci klid ruším.

Zpívám moc nahlas
a nemám sluch,
drásá mě v tichu
bzučení much,
nudí mě fotbal
a neumím vařit,
ničí mě v létě
se na slunci pařit.

Nepřestávám
se nočních můr bát,
poslouchám pohádky,
když nemůžu spát,
jsem jak don Quijote
ve světě diet,
neumím couvat
a z garáže vyjet.

Pochopím,
když teď položíš sluchátko,
jsem jenom ve světě
ztracené koťátko.
Autor fire.fly, 31.10.2007
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, pavlis, Jiparo, jiljovský
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tady mě mrzí, že jde dát nejvíc supertip ...tahle je fakt za mnohem víc ...:-)

10.12.2007 19:11:00 | pavlis

SUPER! Tak to jsi KOČKA, jak má být.

30.11.2007 22:09:00 | MalaIzis

..a proto jsi osobnost! :)

27.11.2007 11:56:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí