Ale...

Ale...

Anotace: když lásky není naplnění

Přijedeš?
Ano lásko,přijedu
a co nejdéle v tvé náruči pobudu.
Jak dlouho?
Neptej se,nevím...
rád bych co nejdéle zůstal,ale...
Já vím,nemůžeš.
Jsi jak vítr,který chytit nemohu,
snad jen,jen na chvilku...
Ano,tak dlouho zůstanu.
Ale já chci víc,než jen tu chvilku.
Vím,ale.....
Hm,tak přijeď
i na tu chvilku větrnou.
Najdeš mě..nedočkavou,rozechvělou....
Ale....
Vím,lásko...
Autor Jarika, 01.06.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí