Slunečnice

Slunečnice

Anotace: Co byste čekali?

Slunečnice

Ve váze jsou slunečnice,
všude kolem tma.
Jsou zlaté, ty slunečnice.
Kdo tě vůbec zná?

Ve váze jsou slunečnice.
Tvoje duše temná je.
Mají listy, slunečnice.
Zabila jsi? Ano?! Ne!

Ve váze jsou slunečnice,
tiše ležíš na posteli.
Nemají vodu, slunečnice.
V krvavé té tvé posteli.

Nikomu víc neublížíš.
Uvadly ty slunečnice.
Míříš k peklu, jsi o dost blíž.
Autor Frenci, 31.10.2007
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Puck, Ta Naivní
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moje taky

12.04.2008 15:06:00 | Frenci

Krásně hluboká... slunečnice - to je moje nejoblíbenější květina ;)

12.04.2008 14:56:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí