Hančí

Hančí

Anotace: Věnováno velice překvapivě Hančí

Hančí další dobrá duše
Co na Literu publikuje

Od domu úžasný rozhled má,
Kterému Oblík dominuje

Což hora jest
Z nádherně neopakovatelného
Středohorského kraje

Ten rozhled
To inspirace
Rozhodně velká je

Čehož důkazem
Nádherné verše jsou
Což rádi do všech koutů
Literu oznamujeme

Tak zdravíme tě
Do Radonic u Kadaně
Kde určitě si
Často s radostí
Hančí naše
Veselá duše
Zatančí
Autor WWW, 01.06.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen se musím pousmát
vždyť Hančí ma tu každý rád...
Taky jsem ji objevila
ke "svým" milým přiřadila.

21.02.2006 22:45:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí