Požár

Požár

Anotace: ...

Šílená nálada - hoří
Všechno se tím žárem boří
Jak zdi tak zábrany lidí
Rusými vlasy se šňoří
Plameny posedlé byty
Když někde hasit se daří
Hladovou pekelnou výheň
Další už smola se vaří
V trámech střech stařičkých domů
Hnusnou a divokou zvěří
Stali se někteří lidé
Z mnohdy již planoucích dveří
Vybíhá hyena s lupem
Ostatek lidí si věří
Hledaje bezpečný úkryt
Svět náhle důvěrou měří
Jedinnou hodnotou zbylou
Vše další v plamenech shoří
Autor Dermgen, 01.06.2005
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí