POHÁDKA

POHÁDKA

Anotace: ...malý příspěvek do největší sbírky poezie,jakou jsem kdy viděl...:o)

*********
Léto je v koncích,
stejně jako já z Tvý krásy,
kterou voníš celá
od hlavy až ke kotníkům.
Po lučních zvoncích,
modrých.Pamatuješ časy
kdys´všechno směla,
nesvázaná v pevných poutech zvyku,
kdy ta modrá z malých
něžných kvítků
byla oblohou.Mé oči brzy ráno,
a pak přes den
sama,bez medvídků,
únavou jen tak,tak na nohou
se vrátíš.
Zas prosvítíš mi den.
A slunce,jež tě hřálo
mi dáš v dlaních,víc dělat nemůžem,
já,i když nejvíc,
stejně miluji Tě málo,
lásko,
stojíš za všechna souhvězdí,
co na obloze jsou.
Krásnou noc,Mon Ame.
Zkusím Tě uspat pohádkou...:o)***
Autor Skywalker, 01.06.2005
Přečteno 459x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ano, jsou skvostné!

27.11.2010 06:04:00 | šuměnka

Závidím té které šeptáš takové pohádky do ouška.....jsou krásné

09.04.2008 08:36:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí