Možná.....

Možná.....

Anotace: taková zvláštní básnička, která vznikla ze zmatku, který je kolem mě.....

Možná jednoho dne pochopím,
proč se tohle všechno muselo stát…..
Možná jednoho dne uvidím,
proč musela jsem se mnohého vzdát…..
Možná jednoho dne uznám,
že nebylo se čeho bát…..
Možná se jednoho dne zastavím
a přestanu si lhát…..
Možná jednoho dne skončí trápení
a budu se moct zase smát…….
Možná jednoho dne zvládnu sama sebe
a nebudu už se schovávat!
Možná…….
Autor Lea de Bahn, 31.10.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí