Možná, třeba?

Možná, třeba?

Anotace: "K"

Možná po vodě jsem chodit uměla,
třeba jsem znala všechna kouzla světa.
Na každou otázku odpověď věděla,
a lidé říkali mi sladká Odveta.

Možná byla jsem u všech historických dějů,
možná svědkem byla jsem zrodu pohádek.
Třeba jsem notou slavíkova zpěvů,
a třeba má ruka dělá ten pořádek .. ve světě ..?

Možná znám božského, koňského Pegase,
třeba jsou sirény moje sestry.
Možná já stahuji bídě opasek,
a ledovým dechem posouvám kry … na moři !

Možná jsem majákem u vyschlého moře,
třeba jsem perutí zlatého ptáka.
Možná jen jiskřička vodního úhoře,
či pojistka v životě, zvedací páka … co nenechá tě upadnou ..

Možná jsem přežitek z doby dinosaurů,
možná jsem z období Jury či Křídy..
Třeba rozdávám v noci snivou můru,
a hladím Tě slovy vlídnými..

Možná jsem jistota, maličká minulost,
třeba jsem tečka na konci věty.
Možná jsem zoufale hledaná upřímnost,
či světlo, podtrhující siluety .. naši budoucnosti ..
Autor Analisieren, 31.10.2007
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: el viento, Bíša, M.V.Jung.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí moc...

01.11.2007 14:51:00 | el viento

Přežíváme...

01.11.2007 11:20:00 | Bíša

Možná ..

31.10.2007 22:53:00 | Analisieren

Možná jsme už všichni dávno mrtví, jen se nemůžeme probudit ze sladkého snu.

31.10.2007 22:48:00 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí