Motýlek

Motýlek

Anotace: nic moc ale snad se vám to bude líbit:o)

Doufám v lásku, kterou nemám.
Doufám v zradu, jenž jsem plna.
Však motýl k bílé královně sám bez pomoci nedolétne...
On skleněnými pírky, pomoc sama, netuší, že je vrah.
Snaží se a věří, že spása v ní mu umožní doletět k slunci,
kde je jeho domov na Zemi.
Netuší a vkládá svůj osud do jejich dlaní,
chce aby byla jeho paní,
chce být s ní...
Jako sněžná bouře uprostřed ticha,
teď jeho pírka pomalu padají k nám
-
mlha je snad schová do svých snů.
Autor Jane Holl, 31.10.2007
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Bůchví...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, čím to, ale tohle dílo mě zaujalo...

31.10.2007 22:59:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí