Zpomalený film

Zpomalený film

Anotace: Film, co mi černobíle promítá život...

Bezesný den.
Vleče se, jak zpomalený film.

Nenávidím vás dny.
Přehazujete si můj život,
jak horký brambor.
Nedokážu ho chytit.
Míčové hry
mi nikdy nešly.
Padá.
Kutálí se pryč.
Vztekle zírám.
Na patě se otočím a jdu.
Do snění.

Jsem sama sebou.
Pár vteřin můžu zapomenout.
Snad.

Ale pak...
jsme zase spolu.
Život, co se přikutálel zpět,
a já bezesná bytost
bezesporu
vleču se dnem.
Teď.
Autor spare, 01.11.2007
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: cevert, Psavec, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá.

01.11.2007 11:16:00 | Psavec

:-)

01.11.2007 09:27:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí