Změna

Změna

Anotace: Změna, co se stala díky Tobě.

Jak bublinka saponátu
klubko rezavého drátu
ubrousek po použití
špulka zamotaných nití
v noci ve dne
- byla k nepotřebě.

Nepraktická,
nešikovná,
poetická,
nerozhodná,
jiným ženám nepodobná
- byla zbytečná.

Z bublinky se duha stala,
dráty stříbrem přežehnala.
čarovala :
nitě přetočila,
plátno nachystala.

Novou ženou pro Tebe se stala.
Autor spare, 01.11.2007
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: cevert, Psavec, Monsignore
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná věc. A vždycky to za to stojí, stip

05.11.2007 08:06:00 | cevert

Jo, kdyby to bylo tak jednoduchý.

01.11.2007 11:08:00 | Psavec

:-)

01.11.2007 09:28:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí