Noční návrat

Noční návrat

Anotace: Všechny nás to jednou potká...

Měsíc září, došla jsem.
Apocalypticu je a jen,
do uší mi valí,
můj přehrávač malý.
Hlava se motá, pokoj se točí,
Mozek mne prosí, zavři jen oči.
Zavři oči, spinkej hned,
radostí je Tvůj pohled...
...ráno do zrcadla.

Kocovino má, vítej!

Postel prázdná, život též.
Živote přijď a pověz,
kdo čeká ve tmě???

Dobrou noc.
Autor Tessap, 01.11.2007
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Roger, robb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí