Ze školní lavice...

Ze školní lavice...

Anotace: jen lehce pro pobavení, pár zpráv, co jsme si vyměnili se spolužákem... Doufám, že dotyčné osoby nejsou na literu...:) Ještě malá úprava, spolužačka taky přišla se svou troškou do mlýna, tak to k tomu přidávám :)

Já:
Ahoj Vladko, skinhede,
jen otázku mám na tebe:
jak dopadl pozemák??
Mám to, ale jen tak tak?

Nebo seš poslem špatných zpráv?
Mám zahalit se v tmavý háv,
že zkoušku jsem nezvládla?
Tak řekni-jak jsem dopadla?

A co ty? A ostatní?
Už nenapínej, prozraď mi!
Strachy jsem takhle maličká!
Už mi to píšeš? Evička.

On:
Výsledky neboli,
Sedláčková je škaredy pajac.
Zajtra či pozajtra sa cirkus otvori
a ty budeš v ňom len zajac...

Já:
To snad není pravda,
co tam ti dva dělají?
Snad v pracovní době
ze stolu na stůl skákají?

Místo aby opravili
ty pitomý písemky,
na lustru se houpou
a jí u toho sušenky!

Kostiha teď drží kruh,
Sedláčková jím proskakuje,
a najednou ťuky ťuk,
zas ňákej student otravuje...

Kostiha to vyřídí:
"zítra to být může.."
a jen co zavře dveře,
háže po Marii nože.

Sedláčková nejradši
má ten červený nos,
Kostiha zas na hrazdě
houpe se rád bos.

Tak my studenti nebozí
můžeme se strachovat,
že písemky nám ohrozí,
když na slonu budou tancovat..

Jestli se stane zázrak
a ti dva to opraví
tak zavoláme "sláva"!
a jdem se napít na zdraví!!

Spolužačka Zuzka:
alebo si zavoláme: Do ...
ten neborak radšej nikdy nemal otvárať fakultné dvere
ja pozemák mam rada...len čo sa patrí
budem ale rada keď to prejdem za tri

a nech sa potom válajú
zajace jak v ohaju
nech je to už za nami
kosťove zadanie ma už nebavi
.............................
pozemák=pozemní stavitelství, předmět, z kterýho jsme dělali zkoušku
pajac si vykládám jako paňác, kdo je větší znalec slovenštiny, ať mě prosím opraví..
Autor Euka, 01.06.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí