P.S.

P.S.

Anotace: Je mi líp..

P.S.

Na křídlech nepolapitelně sytě modrého motýla..
Procházím vztahy politými javorovým sirupem..
Můj slavný příběh je z bublifuku..
A všechno zde je falešné..

Snad to byl ten poslední pohled do očí..
Poslední vdechnutá cigareta..
Svět se pořádně ještě ani netočí
a ty už mluvíš o konci světa.

Snad to byla poslední prolitá slza ze smutku..
Konec přihlouplé opilecké marnosti..
Naprostý konec bezedného zármutku..
Já už si taky nedělám starosti.

Děkuji za každé to dramatické ráno,
kdy mohla jsem být s tebou..
Děkuji, bylo to krásné..
A teď chci být sama sebou.

Děkuji ti za nic.
Díky, žes byl panic..
Dík, žes odříkal svůj text..
Díky za náš první sex..
Děkuju za tvrdou zkušenost..
Děkuji za tvoji šílenost..
Děkuji za tvrdou lekci..
Děkuji, ale už nechci.

Už se nestane, abych spojila naše světy.
Mně bolest ani pláč nesluší..
Nemůžu vzpomínat, jak před lety..
Byla tvá láska balzám na duši.

Smála jsem se tak divoce..
A se stejnou vervou i plakala..
Můj vztah s tebou přinesl ovoce..
A teď nastal čas, abych na sobě makala.

Vrátilo se mi mé neohrozitelné sebevědomí.
A ve společnosti jsem přestala cítit stud..
Jsi mi nějak podezřele povědomý..
Neznáme se odněkud?
Autor Turmalina, 01.06.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí