Poslední kapka

Poslední kapka

Anotace: ...mého života

Kapka po kapce stéká,
bolest ve mně vzkvétá.
V srdci dýka trčí,
z nebe poklidně prší.

Ležím zde od včerejšího večera,
žiji – ještě – stále.
Vedle položená sekera
na pána čeká – stále.

Měl jsi dávno přijít,
můj život skončit.
Šel ses ale projít
a nechal´s mě mučit.

Krev ze mě mizí,
ale přesto žiji.
Snad štěstí ryzí,
neb málo piji?

To je osudová ironie,
jako když třeba
miluješ krásné lilie,
ale nikdo Ti je nedá.

Poslední kapko dopadni,
živote, ze mě vypadni.
Chci být volná…
Autor Wyrda, 01.11.2007
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí