Kámen

Kámen

Anotace: ...

Házím kameny
Hladina křišťálu
Se tříští…
Střípky snů
Házím do vody
Kámen po kameni
utopit chci

Všechny !

A tebe

Ten nejtěžší
Co mi leží na srdci
Roztříštit na kusy
utopit kousek po kousku
v temnou hloubku

nepřipustím

abys kdy ještě spatřil
paprsek sluneční
stačí že vrah jsi
svrhám tvůj úsměv
do hlubin
jen aby...
ses už nevzbudil

...
Autor Andee, 01.11.2007
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, el viento, kavec, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné téma...ale krásně napsáno...

02.11.2007 06:42:00 | el viento

Hoodně tvrdý ..a bolavý.. i tak to někdy je..
Moc hezký :o)

01.11.2007 17:23:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí