Alkohol je sviňa

Alkohol je sviňa

Anotace: původně to bylo o určitý osobě, ale no, radši jsem to zobecnila... Taková krávovinka

Šel lesem jeden chlapeček,
a v ruce nesl košíček.
V košíčku měl vínečko,
co upíjel z něj maličko.

A pak byl prázdný košíček
- už neměl víno chlapeček,
bolela ho palice
a šla s ním jeho opice!!!

Že byla líná trošičku,
vlezla si do košíčku.
Vyházela lahvičky
a natáhla si nožičky.

Chlapeček se sotva vleče:
,,Zas to zvíře, to je pech!"
- dál se sune jenom v kleče
a pak už leze po čtyřech.

Nečekaná překážka se objevila
- záludný smrk ho k zemi srazil,
ale silná vůle zvítězila
a on se ještě chvíli plazil.

Copak je s ním asi teď?
Už je doma? Kdopak ví?!
Chytří znají odpověď:
,,Ten se válí někde v křoví!!!"

Na listí si hezky lehnul,
do říše snů ho spánek odnes,
košík už mu někdo šlohnul
a on tam chrápe dodnes...
Autor major.siorak, 01.11.2007
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, takova, prostě Zuzana, Nút, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kruci koho mi to připomíná:D

22.01.2008 20:58:00 | Hagiela

Napsaná lehkou rukou. Neurazí a pobaví.

06.11.2007 20:05:00 | prostě Zuzana

Vybral si láhev vína
nebo jiný mok
nech ho "chrápat"
když vybral si to
at si spává kde chce
je to zkrátka cvok

01.11.2007 17:18:00 | Nút

dobře známa básnička...jen kdyby ten někdo věděl, že je tady...

01.11.2007 16:37:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí