A ona se jen smála

A ona se jen smála

Anotace: Po dlouhé době nová básnička.. co vy na ni ?

Padaly hromy
A Zeus metal blesky
Smutek, který ničil domy
A všechny vyšlapané stezky

Byla černá noc
A pak byl také den
Kdy svět, posedla Diova moc
A ty jsi si přál, aby to byl jen sen

Avšak on se hněval
Myslel si, že ji má ve své moci
Šaty z ní serval
A doufal, že je bez pomoci

.. ale ona, se jen smála..
Autor Petty, 01.11.2007
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, ten v koutě, .K.r.i.s.t.y., janvan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, líbí se mi.

24.11.2007 10:18:00 | Psavec

Krásná básnička...gratuluji...

01.11.2007 17:34:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí