Pro mého milované Dědečka

Pro mého milované Dědečka

Anotace: k jeho narozeninám :)

Dědečku, dědečku, dědečku, dědečku,
tady ti dávám štěstí v hrnečku.

Hrneček je plný rýmů a veršů
Na tvůj život se zaměřím, jako na jeden z živých terčů. :)

Celý tvůj život bych zrýmovat chtěla,
ale upsala bych si ruku do běla.

Žil si, žiješ a stále žít budeš,
životem uvědomělého bohéma.
I v posteli zas na druhý den kuješ
a každý se na tvoje oči spoléhá.

Tvůj pohled nám všem vždy dodá naději neviditelnou,
Tvůj úsměv pohodu nezaměnitelnou.

A díky tobě máme život jaký máme.
Můžeme děkovat Bohu, že tě známe!
Autor PoeziGirl, 01.11.2007
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: Robert Thomas, Kanzy, jedam, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsaná,taky mám takového dědečka.Je to moje spřízněná dušička o kterou nechci nikdy přijít...

23.11.2007 08:45:00 | Kanzy

Hmm...skvělá věc i děda:-)

01.11.2007 23:42:00 | jedam

Jelikož jsem taky děda, tak to máš za tipec.

01.11.2007 23:35:00 | Psavec

Popřej mu i za nás...

01.11.2007 20:07:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí