Zázrak

Zázrak

Anotace: Jedním z nevětších zázraků je zrození nového života-básnička,kterou jsem napsal pro kamarádku a její miminko.

Sbírka: Kniha života

Spinká a sní tiše a sladce
pod srdcem milujícím
-zázrak,jenž zrodil se ve velké lásce,
opředen přeněžným tajemstvím
dvou milujících bytostí
na krásné cestě ke štěstí.

Procitá človíček malinký
v hřejivém objetí maminky,
s tváří štěstím orosenou,
zlatým sluncem prozářenou.
Očka má protkaná svitem hvězd
a náhle láska v něm začne kvést.

K mamince,otci a celému světu,
pak první krůčky,slova a větu
to malé dítě vyčaruje
a kouzelně se pousměje.
Tak jako slunko brzy z rána,
tak jako hvězdy za noci.
Kéž provází ho láska věčná
v duši,v mysli i na srdci.
Autor Akrij8, 01.11.2007
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, M.a.t.y.s.e.k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí