Anotace: pro lucii t

...

Jiný nebe najdu si
jiný rána rozedním
krápníky noci zdobí krásou
těla budoucích

Slova, co nesmějí nic říci
hluše zvoní o sklenici

Stínem žehnám záclonám

Ty hledáš a já nehledám
jinej den a jiný přání
dokresluješ bez ustání
pocity tužkou na tělo

Kam letí vítr nedoříci tón
kam řeka nedonést
kam slovo nedoslechne
kam růže nedokvést
kam nemilovat chodí jabloně
kam odcházíš ty a já ne?

každý na svý křivce cest
přemlouvat ticho je zbytečné
všeho je příliš

i poloprázdných gest

pošetilá rozmařilost...
Autor maena, 01.11.2007
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Levandule, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova, co nesmějí nic říci
hluše zvoní o sklenici

tohle se mi moc líbilo

11.11.2007 11:40:00 | Trdlo

Umělecké dílko :-)

02.11.2007 13:19:00 | Levandule

Nehledáš
a já hledám
snad
až jednou řeknu ano
pochopí
a já už nebudu mít strach ...

Je nádherná děkuju
Neznám tě snad jenom tvoje jméno ale jsi velmi blízká meano

02.11.2007 05:41:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí