Racci

Racci

Anotace: ...

Nechte nás stát -
uprostřed cesty.
Přestaňte hrát
falešný smích.
Nechte nás žít -
a pít
a splývat
po kamenech městské vesty.
Nechte nás plout -
a topte se dál.
Autor Nuiko Nori, 01.11.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí