"Šťastlivec"

"Šťastlivec"

Anotace: ...

Šťastný, kdo skryt ve stínu pozoruje dění.
Je nedotčený životem.
Zírá na smrt, co kolem řádí,
zvrácená a veselá.
Všimla si ho, prstem kývá –
nežije, kdo se dlouho skrývá!
Už ho drží, dech upírá,
jenom ona, jeho milá,
poprvé ho políbí…

Naposled.

Jiný šťastný v skrytu stojí,
Neví však, že umírá…
Autor Tessap, 02.11.2007
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí