Nervozita

Nervozita

Anotace: Co jsem dneska zažívala, to jsem vám tu rozepsala...

Dnes,
je první červen,
svátek všech dětí,
a všechny mé myšlenky,
jen za synem letí.

Už to sice vůbec není dítě,
z výšky na mne shlíží,
ba přímo s hůry,
svými častými vtípky,
zahání i máminy chmury,
právě dnes šel k maturitě.

Já, chvějící se uzlík nervů,
jsem v duchu s ním,
tou nervozitou celá blednu,
někde v hloubce dobře vím,
že nezklame a popere se s tím.

Čtyři děti já celkem mám,
tenhle je třetí v pořadí,
pokaždé stejně to prožívám,
mé útroby a žaludek vyvádí...
Autor Krtica, 01.06.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí