nová vlna????

nová vlna????

Anotace: hédrapale

ošklivý blázne figurko použitá
poučovat dokážeš sobě nepomůžeš
proč je ta váza rozlitá?
rozlilas, teď už nic nezmůžeš!

náhoda feťáka neodradí
snad jen miluji tě
zlatá rána mě nerozhodí
uvidím co jsi zač

sám sobě sám sok
sám v sobě sám cvok

chci ti duši vyrvat z těla
abych se necítil prázdně
netuším co bys chtěla
víš to jsem na dně

co je na druhém břehu
ty tam nejsi tak proč
hnát bych se tam měl
chci být ve střehu
bez toho abych věděl proč
nezáleží na tom co jsem chtěl
.....EmpathY
Autor LaBiL, 01.06.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí