Jsi...

Jsi...

Anotace: Tuhle básničku jsem kdysi složila pro jednoho klučinu.... :)myslím, že vystihne mé tehdejší city

Jsi jak voda bez níž síla není,
jsi jak slunce jenž tvoří světlo denní.
Jsi jak hvězda ,co na cestu mi svítí,
jsi jak vzduch,bez nějž nelze žíti.

Nevím jak více vyjádřit lásku k Tobě
nevím jak vyjádřit jaké city nosím v sobě.
Nevím jak udržet si tě napořád,
nevím jak zajistit,že nenastane pád.

Ale jedno jistě vím,
Doufám,že vykřičet světu to smím.
Miluji Tě více než život svůj,
chci ať jen krásný je celý život Tvůj!
Autor Manndarinka, 02.11.2007
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: KLARISA, Michael František
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně miluješ...

11.03.2008 18:19:00 | KLARISA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí