Klavíru nocturno

Klavíru nocturno

Anotace: ***

Klavíru nocturno

Klavíru nocturno
unáší mysl zpět
na kdysi bílých klávesách
leží teď žluť let

Bílé křídlo v síni
sedím u něj sám
klapkám žlutým klavíru
skrz prsty život dám

Jak břečťan melodie
líně se line
po mostech ze zvuků
přichází sny mé

Durr-skrz oblaka jsem plul
Dis- k nebi se cítil blíž
- pak přišel zlom
...moll- života bol...

pak sestoupil jsem
jak noty po stupnici
na Zem kde tónem jsem
na nekonečné klávesnici
(klavíru co hraje jen nekonečné nocturno)
Autor had, 02.11.2007
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: el viento, Ishtar, okapovaroura, Lota
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná!:o)

03.11.2007 15:59:00 | Ishtar

ale hraje pěkně

02.11.2007 23:44:00 | okapovaroura

...oživit klávesy...zahrát si třeba nokturno lásky...nebo cokoliv jiného...a dostaví se pocit, že nový život začíná...

02.11.2007 16:03:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí