Ctihodný pane

Ctihodný pane

Anotace: po dlouhé době, vrátil sem se k tobě, mému milovanému psaní.

Ctihodný pane, jen se rozhlédněte,
jsem špatný já, nebo se někdo plete?
Ctihodný pane, přiznejte si barvu,
vymklo se to, ztrácite barvu.
Ctihodný pane kde se stala chyba?
Proč se vaše jméno, už nikde neozívá?
Ctihodný pane už jsem unavený,
tou vaší věčnou komedií.

Ptam se pane kdy Vám došla slova?
Říkal jste si někdy: "Tak ne, začnem znova"?
Možná už jste vyčerpaný
tou věčnou lidskou beznadějí.
Pravda je těžké tišit lidi bez důvodu,
možná by jste měl jít do důchodu...
nebo možná... už dávno jste - invalidní důchodce.
Autor Myff, 02.11.2007
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: airelle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí