Přiznávám barvu

Přiznávám barvu

Anotace: možná už si někdo říkal co to vlastně píšu za "slátaniny", tak tady je vysvětlení ...

Nevím co psát, nevím jak ztvárnit myšlenku.
Píši a zjišŤuji tu tíhu.
Je těžké psát složité úvahy
tak napíšu o světovém míru...

Pomůžu si říkankou z mých neviných dní:
"Nejkrásněj je na světě když člověk sní"
A snad přidám i trochu toho klišé:
"Svět je vždy krásnější, když o něm člověk píše"
A trocha srandy na zahnání nudy:
"Koukej na lidi zespoda a dostaneš zrůdy"
To je vše teď už jen zamíchat a vařit...
...zítra to prodám a pudeme pařit.
Autor Myff, 02.11.2007
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, airelle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí