A zase..automatický text

A zase..automatický text

Anotace: Jeden večerní pocit..

Jeden večerní pocit..

Kouzlo lásky je jako květ,
jako lístky, ke kterým stačí přivonět..
Je možné, že opadnou,
však zkus přivonět..
Přivoň a uvidíš jak silná je rostlina,
vyzkoušej, uvidíš, jak silná je tvá vidina..
Bolest a láska věčný to boj,
odhodíš květinu, prohraješ boj,
přivoníš k ní a ona ti na rtech úsměv vykouzlí,
to proto, že jsi ji pohladil,
že jsi ji neodhodil..
Kouzlo lásky jako vánek je,
nádherný spánek mnohdy ti přihraje,
proletí, odletí,
možná se vrátí, nevrátí,
záleží na lidech,
záleží na přání,
záleží na srdci,
na tom, které netouží po moci..
Láska je kouzlo
a kouzlo je láska,
je to však moc velká sázka,
ale jedna věčná láska
je víc, než jedna nebojácná sázka..
Člově musí vsadit,
musí bojovat,
ne zbraní jen odvahou..
Odvaha je v duši skrytá,
tak se snaž, abys ji objevil
a svou velkou lásku si prožil..
Autor LOMI, 02.11.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí