Putující podzimem

Putující podzimem

Anotace: All I Need :-)

koruny rezavých listů
a dlaně chytající čas,
naděje v mlze pohledů
skrývá touhy v nás............
kráčím tak tiše po mokré cestě,
kdy potkám tě vůbec - nevím už jistě.....
pavučinu s démanty zachytí mé vlasy,
ta čerň bez konce v moři další krásy,
velebné ticho proniklo křikem v duši,
nepomůže naivně zacpat si uši,
tak sklonila jsem hlavu
a poskládala představy - jako noviny,
ať hodí kamenem, kdo je bez viny...
Autor Verena, 02.11.2007
Přečteno 261x
Tipy 8
Poslední tipující: WhiteSkull, Raduzk, Bíša, mamina
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...takhle se ptát ...znamená být na živu ...každý je vinen ...

05.11.2007 22:06:00 | WhiteSkull

smutné příčiny
kamenné viny

05.11.2007 09:52:00 | vodnař

Náherné alegorie!

02.11.2007 23:26:00 | Bíša

to bych neříkala, mohlo by to bolet ..

02.11.2007 22:15:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí