Automatický text

Automatický text

Anotace: Mých pár slov..

Mých pár slov..

I kdyby oblohou projelo tisíce blesků,
i kdyby rozmetal mraky na prach sám Satan,
i kdyby nebe nebylo a vše co je pominulo,
nikdo mi nevrátí, to co zahynulo,
nikdo se neslituje,
nikdo už nemiluje,
je konec,
krev jak voda teče,
krev se jak víno vaří,
krev stoupá a já se ztrácím,
víra v naději, víra ve víru,
víra nad míru,
víra? To je jen pro spodinu.
Nic už není a i kdyby,
tak kdo se mnou půjde na ryby,
kdo řekne buď tu jen se mnou,
kdo řekne, stůj - já jsem s tebou.
Nic už není, já také ne,
není nic, tak vzdej se mě.
Naděje bez víry,
plamínek bez síry,
škrtnutí zápalkou,
jedno ohřátí benzínovou pohádkou,
co to je nežití,
co to je samo-žití,
co to je za život,
co to je ne-život.
Mraky se otáčí,
vichřice se roztáčí,
vítr žene mraky,
asi půjdu taky,
nechám se unášet,
do říše pohádek,
do říše krásných snů,
kde nevěstu vedou ženichu,
kde existují krásné dny,
kde není kousek samoty,
kde neřeknou ti, nemiluj,
kde řeknou ti, usměj se a chvíli stůj.
Zakončeno dílo jest,
příběh dostává svůj konec,
obracím se ve víru,
nemám sílu,
dál už nejdu, stačilo,
stačilo, vše skončilo.
Odcházím, tak nechte mě,
není třeba ptát se mě..
Sbohem, ty můj krásný dne,
sbohem, pravdo-stejně nedoptám se tě.
Sbohem, červený obláčku,
už neplač-ptáčku zpěváčku.
Vše krásné jednou odejde,
vše krásné-tak šedivé zdá se mě.
Nemám víru, nedoufám,
nevím zač to všechno mám..
Autor LOMI, 03.11.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda pravdoucí. O Tobě, o nás. Piš kolik se dá. Nebude to zbytečné

03.11.2007 07:09:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí