Automatický text

Automatický text

Anotace: Zabij.....

Zabij.....

Zabij každý den,
stejně jako mne zabíjí každá minuta.
Zabij ten čas,
který já nemohla vystát.
Zabij smutek,
kterýms mě protkál.
Zabij vše, co v mé mysli mám,
jelikož není potřeba toho.
Zabij čas,
Zabij hodiny,
Zabij i vteřiny,
neboť já už mrtvá jsem.
Zabij to spolu se mnou.
Vlož nás do nicotné krabičky
a ponoř někde hluboko.
Budeme tam spolu,
aspoň tak, když jsme nemohli
být spolu napořád.
Zbyla mi jen krabička,
nicotná díra místo srdíčka.
Zabij proto vše,
co připomíná tyhle verše.
Zabij mlhu,
utápím se v ní.
Zabij tmu,
nořím se do ní.
Zabij vítr,
který vane a unáší mě stále pryč.
Zabij vše,
copak to nevidíš?
A nebo nechceš vidět?
Zabij proto radši i mě.
Zabij to šedivé ráno,
ve kterém není nic než ANO.
Zabij sluneční paprsky,
na co, když nikomu neslouží.
Zabij vše,
co uzříš,
vše, co nestihlo zlo pozřít.
Je tu zkáza,
nastal chaos,
a to vše proto,
že neřekla jsem ti tenkrát ANO.
Zabij slzy,
zastav čas,
nechci umřít v končinách.
Chci letět výš a do dálek,
jako červený lehký červánek.
Stále sním,
o čem?
Přeci o tobě,
jak ležíme oba při sobě.
Sním o tom, jak mě zabíjíš.
Zabíjíš a tiše, nežně ubíjíš.
Ty to víš, i já to vím,
ale nic nikomu nepovím.
Umírám z lásky,
ráda zemřu s ním,
zabij mě ať už nic nikomu nepovím.
Miluji tě po věčnost,
miluji tě pro tvou sobeckost,
miluji tě, chop dýku,
tu máš srdce, ty neschopníku.
Zabij mě,
jakos zabil vše,
zabij mě
a budeš povýšen.
Zabij mě a nastane klid,
zabij mě a můžeš odejít..
Autor LOMI, 03.11.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň svůdná. Až do krajnosti. Ty ale žij

03.11.2007 06:50:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí